Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri hiçbir katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu keyfiyet çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 posta yekta kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları esenlamaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Görmüş olacaksınız ki bu paye mualla birinci sınıf yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar aksiyonlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride mahsur kalabilir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis mezuniyet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir uzmanlık yerı olmayan birinin denemesi yangın kapısı problem yaratacaktır.

Özel kanun ve yönetmelikle himaye şeşna kurallara tam olarak entegrasyon hazırlamak hem maddi hem de içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilgili kurumlar tarafından denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Bu konuda mezun yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden az olmamalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page